E-pošta koju je njezina koordinatorica poslala svojim sudionicima je tako besramna.

Vjenčanja mogu biti stresna, ali vjerojatno nema izgovora za e-mail goste primljene od koordinatora mladenke koji im govori da neće biti primljeni na proslavu bez darova od 75 dolara ili više, i obavijestiti ih da ne trebaju nositi lice od šminke ili pokušajte bilo što osim repa ili "jednostavnog boba" za njihov dan glama.

Malo više sporedne priče: Redditor Laika_cat u četvrtak je objavio snimku poruke koju je primila i navela hrpu pravila za potvrđene sudionike predstojećeg vjenčanja. Naslov posta Reddit bio je: "Ljubazno se suzdržite od nagomilavanja mladenke na njezin veliki dan – oh, i bez prijava bez darova od 75 dolara ili više." Pustimo to da govori sama za sebe, hoćemo li:

    Moje ime je [REDACTED], ja sam koordinator vjenčanja za [REDACTED] i [REDIGIRAN] Sanders. Dopirem do svih potvrđenih gostiju [SIC] da bih konačno [SIC] brojio glavu i prešao neka pravila i propise [SIC] dana vjenčanja.

Počinje s OK-om, osim mnoštva gramatičkih pogrešaka. Ali, upozoreni ste, nakon što ta osoba zatraži potvrdu da li gost još uvijek planira prisustvovati s plus-jednom, postaje još gore:

    Pravila i propisi:

        Dolazite 15-30 minuta ranije.
        Molimo NE nosite bijelu, kremastu ili slonovaču.
        Nemojte nositi ništa drugo osim osnovnog boba ili konjskog repa.
        Molimo vas da ne fave [SIC] pun lice šminke.
        Nemojte snimati tijekom serama [SIC].
        Nemojte se prijavljivati na FB dok ne dobijete upute.
        Koristite # [REDACTED] prilikom objavljivanja svih slika.
        NEMOJTE RAZGOVARATI S NJIHOVIM NA SVE.
        Svatko će nazdraviti Rémyju. Nema prihvaćanja [SIC].
        Na kraju mora doći s poklonom 75 $ [SIC] ili više ili želite [SIC] biti prihvaćen [SIC] u.

Ova nevjesta zna što želi i ono što želi je za vas da ne razgovarati s njom. #Poštovanje. Evo snimka zaslona:

Nepotrebno je reći, "Redditors" su kritizirali pravopisne pogreške. Neki korisnici su čak pretpostavljali da poruku nije čak ni poslao koordinator, nego je vjerojatnije da će ga sama ili jedna od njezinih djeveruša. Vjerojatno dok je pijan.

Drugi su špekulirali da je popis RSVP-a otišao daleko nakon što je ova e-pošta stigla, ali ja bih osobno bio na ovom vjenčanju s zvonima, nadajući se da će sva drama biti u prvom redu. Čestitam, vas dvije ljubavne ptice!